top of page

Wanneer het vriest...

Kunnen wij zeker nog schilderen alleen bij deze temperaturen zoals vannacht -10 en op de dag -5 wordt het ook voor ons als vakkundige schilder lastig. Het gaat vaak nog niet eens om de verf of de omstandigheden waarin wij op dat moment het buitenschilderwerk moeten uitvoeren, maar meer of we het willen. En nog belangrijker onze klanten...

Immers als wij het buitenschilderwerk goed willen uitvoeren dan moeten de ramen ook af en toe open om het gehele kozijn goed te kunnen voorzien van een verflaag. Kortom schilderen in deze ijzige omstandigheden komt in de regel bijna niet voor. We kunnen in samenspraak met onze klanten het werk vaak dusdanig goed plannen dat we dan veelal binnen aan het schilderen zijn.

Lekker warm bij de kachel :-) En als we vrij zijn, stappen we op de schaatsen en genieten we op een andere manier van deze mooie winter!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page