top of page

Een nieuwjaar, een nieuwe kleur?

Wij wensen u een mooi 2018 toe! Wat zijn de laatste maanden voorbij gevlogen, voor ons veelal binnenwerken om toch een beetje dicht bij het kacheltje te kunnen blijven. De hoeveelheid neerslag, helaas in de vorm van regen zorgde ervoor dat we met het buitenwerk niet echt vooruit konden. Gelukkig zijn onze klanten geduldig en vraagt het een stuk improvisatie en planning om alles goed te kunnen invullen en oplossen. Wij kunnen u zeggen dat is gelukt!

Zoals de tuincentra's altijd roepen, kerstboom eruit, kamerplant erin, komen de eerste aanvragen bij ons ook al weer binnen. Niet over de plaatkeuze maar meer over een nieuw en fris kleurtje op de muur, worden het de pasteltinten, kiest men voor wat hardere kleuren of wordt het een vrolijke noot op de muur. Het is nog wat zoeken en zo heeft ook een ieder zijn eigen smaak, gelukkig maar.... dan blijft het in vedergeval kleurrijk op alle fronten en blijven wij lekker bezig.

Mocht u een vrijblijvend kleuradvies op prijs stellen, bel ons gerust voor het maken van een afspraak, ook in de avonduren is voor ons geen probleem.

Wij wensen u alvast een kleurrijke januari maand!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page