top of page

Winter Schilder(en)

Schilderen in de winter? Binnen is dan de beste optie, zeggen wij dan vaak :-) Natuurlijk zijn er mogelijkheden om buiten te schilderen en gezien de zachte winters van de afgelopen jaren helemaal. Al moeten wij wel rekening houden met bepaalde voorwaarden die de leverancier stelt aan het gebruik van de materialen en verf die wij gebruiken. Zodra het begint te vriezen wordt het al een stuk lastiger en vaak worden daarom bij projecten die buiten plaatsvinden, schermen geplaatst en in het uiterste geval ook een mobiele verwarming om de temperatuur boven de 0 graden te houden. .

Gelukkig is in het verleden gebleken dat het buiten schilderwerk, in de winter minder wordt en wij veelal het werk binnen dan kunnen oppakken. Een prettige bijkomstigheid is dat het voor onszelf als schilder dan ook heerlijk vertoeven is en de spieren zowel soepel en warm gehouden worden.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page