top of page

Prima service en goed schilderwerk

Sinds een paar jaar zet Sportfondsen Wageningen BV , Baggel schilderwerken in voor het schilderen van kolommen, wanden en houtwerk. Wij zijn tevreden over de werkwijze van John Baggel, de flexibiliteit spreekt ons geweldig aan. Vaak bellen we op het allerlaatste moment en ziet hij kans om ons toch nog uit de brand te helpen, zo ook in de avonduren en weekenden. Elke dag komen er heel veel mensen bij ons over de vloer, dus gaat er wel eens wat kapot of wordt beschadigd, een snel herstel is dan wenselijk om verdere problemen te voorkomen, aldus A. Heij, manager van het zwembad.

De flexibiliteit en het goede schilderwerk maakt dat wij zeer zeker gebruik blijven maken van de diensten die Baggel Schilderwerken aanbiedt.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page