top of page

Mooi wit weer..

Eens in de 4-5 jaar laten we Baggel schilderwerken ons huis schilderen, van binnen en van buiten. We reserveren het geld en we zien het er ook vanaf als Baggel schilderwerken weer geweest is. Ons huis is dan weer in perfecte staat, het hout is weer netjes bijgewerkt, eventuele rotte of slechte plekken zijn bijgewerkt of vervangen. Door de expertise van John, wordt vooraf een goede inschatting gemaakt van de werkzaamheden, is de offerte duidelijk en komen we niet voor verrassingen te staan. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Met vriendelijke groet,

D. Jansma Ede (uit privacy overwegingen is een ander huis afgebeeld)

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page